Vektor nekretnine

Agencija Vektor nekretnine formalno je osnovana 2015.godine, ali temelji agencije postavljeni su na dugogodišnjem radu na području prometa nekretnina.
Iskustvo i stručnost stjecali smo kroz godine rada, a u kontaktu s klijentima osluškujući njihove probleme, potrebe i želje odlučili smo krenuti u novom smjeru i odabrali individualni pristup klijentu.
U relativno kratkom vremenu prepoznati smo na tržištu kao partner od povjerenja.

Agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a poslovanje je usklađeno sa zakonskim regulativama.
Potpisnici smo Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina.

Kako bi naša usluga bila što bolja konstantno se educiramo, koristimo najbolje alate u prodaji i oglašavanju, pratimo nove trendove i podrška smo klijentima od prvog trenutka kada nam se obrate te zajedno tražimo najbolje riješenje. Našim klijentima jako je važna pravna sigurnost, te upravo tom dijelu posvećujemo veliku pažnju, a za taj dio se brine naš odvjetnički ured koji obavlja sve pravne poslove od provjere dokumentacije i vodi Vas kroz cijeli postupak sve do uknjižbe prava vlasništva.

Volimo svoj posao, težimo profesionalizmu u svim segmentima poslovanja i trudimo se zadržati pozitivan imidž na tržištu, a za to je u prvom redu zaslužan naš timski rad i odlična radna atmosfera.

Vektor Nekretnine d.o.o | Tem. kapital 20.000,00 kn | Reg. pri Trg. sudu u Rijeci, MBS: 040351616 | OIB: 20551491752 | IBAN: HR64 2360000 1102789114 | Članovi uprave: Nenad Veverec

Profesionalno, ljudsko, strpljivo, angažirano i s velikom stručnom podrškom...bitna razlika od ostalih riječkih agencija... Hvala

Marina i Ivor

Dugo smo tražili kvalitetnu nekretninu sa krasnim pogledom. Našli smo kompetentnu agenciju i ovlaštenog agenta koji je posao obavio vrlo dobro i savjesno. Puno hvala gospodinu Nenadu, koji je svojim stručnim znanjem omogućio naš "posebni raj". Želimo Vam i dalje dobre poslovne rezultate

Lili i Stefan

Vrlo profesionalno i ugodno iskustvo sa cijelim timom koji je u svakom trenutku bio maksimalno pripremljen i raspoloživ.

Albi

Vrlo profesionalno i brzo odrađen posao uz prijateljski pristup a što je najvažnije osjećala sam sigurnost prilikom potpisivanja ugovora i ostalih bitnih stvari kod kupnje nekretnine.

Flavia

Izuzetna profesionalnost cijele agencije i angažiranost u kompletnom procesu kupovine stana je sve što potencijalni kupac može poželjeti od jedne agencije za nekretnine. Najviše me oduševila nenametljivost agentice koja je traženje stana učinila osjetno manje stresnim zadatkom od očekivanog.

Luka

Tražili smo zemljište za nasu kuću i nazvali gosp.Nenada. Vrlo ljubazno i strpljivo saslušao je što želimo i u kratkom roku ispunio je svoj zadatak. Zemljište kao stvoreno za nas..kupujemo...sve nam odgovara no pojavi se problem nakon par dana da ne možemo graditi kuću kakvu bi mi željeli. Razočarani i tužni u tom trenutku odlučujemo odustati od tog zemljišta. I tu opet uskače naš agent, poveže nas s ljudima koji rade taj dio posla i u roku par sati problem riješen. Našoj sreći nije bilo kraja. Evo nakon godine i pol kućica skoro gotova

Obitelj Tus

Uz njihovu pomoć našli smo naš "komadić raja". Od samog početka, potrage, pa do realizacije, sa njihove strane samo profesionalnost, ljubaznost i učinkovitost. Hvala im na tome! Samo tako nastavite!

Dragana i Saša

Uz visoku razinu profesionalnosti u poslu, susreli smo se sa izuzetnom kreativnošću pri odabiru jedne od javažnijih stvari u našem životu. Ne samo da su strpljivo i odgovorno pristupili pronalasku naše nekretnine već su nam omogućili da to bude jedno ugodno, te niti malo stresno iskustvo.

Hana i Tomo

Ovo je prilika da se zahvalim od srca na velikoj pomoći, na pravnim savjetima i na velikom strpljenju, a što je najvažnije u tim trenucima nisi imao nikakve koristi od toga s obzirom na situacije kakve su bile uz kupnju i prodaju stana. Svaka čast na tome i to Vas razlikuje od ostalih i svima Vas preporučujem jer znam da će dobiti kompletnu i kvalitetnu uslugu.

Suzana B.

Agent i cijela agencija sa dušom koji su nama puno pomogli da dođemo do svog cilja koji nije bio baš lagan. Hvala puno na svom trudu koji se isplatio.

Ivana i Jozo

Mi smo dosta dugo tražili stan i prošli što kažu "sito i rešeto". S gospodinom Nenadom smo pogledali samo jedan, i našli svoj dom. Osim toga, cijelo vrijeme smo se osjećali sigurno te pravovremeno informirani o svim važnim stvarima. Da ne govorim koliko smo živaca i vremena uštedjeli jer nismo morali sve sami. Bezbolno ste nas proveli kroz se te zavrzlame i stvarno maksimalno izišli u susret. A stan, što da kažem o njemu?! Pa eto, toliko nam je lijepo doma da nam za par mjeseci stiže mali "podstanar".

Maja i Danči

Za vrijeme traženja i kupnje stana odrađeno sve jako profesionalno i prijateljski. Velika energija, volja i ljubav za svoj posao.

Egon J.

Prije svega agencija i ljudi na kvadrat.

Vlado M.

Questo sito Web sta lasciando "cookie" sul tuo computer ai fini della navigazione dei contenuti e della raccolta di statistiche di utilizzo anonime. Usando questo sito web confermi di essere d'accordo con questo.