Energetski razred: U izradi

Kostrena će uskoro biti bogatija za zgradu vrhunske gradnje, opreme i energetske učinkovitosti. Rezervacije u tijeku!
Projekt COS-TERRA svojom beskompromisnom kvalitetom na tržištu nekretnina postavlja nove standarde.
Pri projektiranju i gradnji spaja moderan funkcionalan dizajn s prirodnim materijalima i tradicionalnim elementima, uključujući nove tehnologije i kao rezultat pruža atraktivan, ugodan i praktičan dom. Stanovi svojim konceptom, površinom i uređenjem nude rješenje onima koji od svog životnog prostora traže nešto više.
Kostrena je naselje koje još uvijek pruža blagodati života u manjem primorskom mjestu, ali i ne uskraćuje prednosti urbanog života. Apsolutno svi sadržaji se nalaze u krugu 800m i dostupni su pješke. Kostrena se odlikuje i prekrasnim plažama te brojnim popratnim sadržajima koji u ljetnim mjesecima privlače veliki broj ljudi. Zgrada je smještena na odličnoj mikrolokaciji sa neometanim pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev i istovremeno okružena zelenilom koje pruža privatnost. Od najbliže plaže udaljena je svega 400m i povezana je pješačkim prilazom. Važno je istaknuti da nije moguća daljnja gradnja u neposrednoj blizini objekta.
Prilikom projektiranja posebna pažnja je posvećena oblikovanju eksterijera. Naglasak je stavljen na korištenje tradicionalnih elemenata i materijala koji su povezani s modernim rješenjima. Fasadu, visoke energetske učinkovitosti, krasi uporaba kamena i drva, a u kombinaciji sa staklenim ogradama i velikim staklenim stijenama stvorena je sinergija kojom se ovaj projekt savršeno uklapa u vizuru naselja.
Projekt prati najmodernija tehnološka dostignuća i trendove. Sve stambene jedinice opremljene su optičkom vezom osiguravajući maksimalnu brzinu povezivanja sa internetom. Sustav grijanja i hlađenja Nest povezan s mobilnim uređajima, osigurava visoku učinkovitost. Sva parkirna mjesta imaju predviđenu ugradnju priključka za punjenje električnih automobila. Projekt odlikuje i vrhunska sigurnost i privatnost, pristup objektu moguć isključivo sa sjeverne strane korištenjem sustava za kontrolu pristupa. Ugradnjom senzora za detekciju dima i ugljičnog monoksida investitor je dodatno podignuo razinu sigurnosti cijelog objekta.
STAN B2 zamišljen je kao dvosoban stan s dnevnim boravkom koji omogućava i izvedbu u varijanti s tri spavaće sobe. Dnevni dio stana je južno orijentiran i pruža pogled na Kvarnerski zaljev iz dnevnog boravka i kuhinje, međusobno povezanih velikom lođom. Velike staklene površine osiguravaju puno svjetlosti i nesmetan pogled na okoliš. U središtu dnevnog dijela predviđen je kamin u dnevnom boravku i roštilj na lođi. Stan uključuje također glavnu kupaonicu, wc, ostavu te radni kut. Stan također raspolaže spremištem na zadnjoj etaži.

Vektor nekretnine

Nenad Veverec

+385 91 281 1071

+385 51 563 800

nenad@vektor-nekretnine.hr

Svi oglasi ovog agenta

Moglo bi vas zanimati

Kostrena, ekskluzivna novogradnja, savršen pogled

Stan, Kostrena, 127,04 m2, 269 000 €

Srdoči, novogradnja, 91.05m2, penthouse

Stan, Srdoči, 91,05 m2, 270 000 €

Stan, Zamet, 108m2, dvoetažni, namješten

Stan, Zamet, 108,29 m2, 235 000 €

Stan, Kastav, Brestovice, 85m2, 3s+db

Stan, Brestovice, 85,00 m2, 220 000 €